Ansøg

/Ansøg
Ansøg2013-12-30T12:46:39+00:00

Ansøg om Nordic Green Space Award

Udmærkelsen Green Space Award opnås ved, at man søger om den, fordi man I organisationen forventer, at man har en park eller et grønt område, der matcher den bedste kvalitet på området; fx i form af rekreative muligheder, indretning og biodiversitet.
I udgangspunktet bliver organisationen selv mere opmærksom på de kvaliteter som området har og får en højere bevidsthed og et skarpere fokus på de mange elementer som skal vurderes i forbindelse med en ansøgning. Selve ansøgningsprocessen styrker organisationens bevidsthed om de mange faktorer, der samlet set skaber kvaliteten i et område. Tilsvarende effekt har selve bedømmelsen, hvor organisationen skal være til rådighed til at besvare og uddybe dommernes spørgsmål.

Synlighed og markedsføring

Når Green Space Award er opnået, så vil udmærkelsen selvfølgelig være en anerkendelse som kan bruges i markedsføringen både lokalt, regionalt og internationalt. Partnerskabet Green Space Award vil ligeledes markedsføre de lokaliteter som opnår kvalitetsstemplet.

Samlet set vil en ansøger forventeligt få styrket sin egen organisation med et øget fokus på kvalitet, opnå betydelige markedsføringsfordele og give et væsentligt bidrag til at kvalitetsbegrebet udvikles og styrkes, både nationalt og i et nordisk perspektiv.

Kontakt os og høre mere gå til kontaktsiden